TikTok-feestje

Geef het leukste partijtje van het jaar!

Vind jij niets leukers dan TikToks maken met je besties? Doe je graag challenges? Houd je van dansen, verkleden, comedy, challenges en alles wat met TikTok te maken heeft? Geef dan een TikTok kinderfeestje!

Hoe gaat het in zijn werk?

Spicynoodle

Een van onze TikTokkers komt naar jou toe of ze geven de workshop via zoom. Zij weten alles over TikTok en kunnen je helpen de grappigste filmpjes en dansjes te maken. Zij bespreken ook met je wat je (eventueel) liever wel en niet online doet. Je kunt alles aan ze vragen!

Voor een TikTok feestje hoef je niet per se een TikTok account te hebben. We kunnen ook gewoon lekker dansen en filmpjes maken.

We zetten niets zonder toestemming online. Om een account op TikTok te openen moet je officieel 13 jaar zijn maar kinderen hebben -al dan niet via vriendjes en vriendinnetjes – op veel jongere leeftijd te maken met de app. Een workshop of feestje kan een goede manier zijn om je ook als ouder te verdiepen in het fenomeen en het gesprek met je kind te openen en eventueel afspraken te maken.

 

Wat gaan we doen?

  • We gaan zelf dansjes maken
  • Een quiz,
  • Challenges,
  • Comedy
  • We maken een TikTok met de hele groep
  • We bespreken de leuke en mindere kanten van social media (en zetten niets zonder toestemming online)

We nemen eventueel telefoons en kleding mee. Dus gegarandeerd een superleuk feest met grappige TikToks als aandenken!

We geven de feestjes bij jullie thuis of doen het online. Het feest in voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Is je kind pas 8 jaar? Neem dan even contact op!

De TikTok-feestjes zijn erg populair en de TikTokkers drukbezet, neem dus zo snel mogelijk contact op.

 

Meer info mail [email protected] of 06-24556951

 

#Dansfeest #FORYOU #TikTokfeestje 
#onlinekinderfeestje #YouTube