Online workshop vloggen voor kinderen tijdens Corona

Houdt je heel erg van filmpjes maken? Of wil je misschien zelfs wel YouTuber worden?   Of heb je gewoon zin om -Coroproof- iets leuks te doen met je vriendinnen of familie?

De workshop vloggen kan je nu ook online doen! Tijdens deze workshop leer je van alles over het maken van een goede vlog en ga je aan de slag met de grappigste vlogopdrachten. Plezier staat centraal, maar je krijgt ook tips over het filmen, montage én wat je beter niet online doet.

Voor wie?
De workshop is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar (jongens en meisjes). Jonger mag natuurlijk ook maar dan is het handig om het samen met een begeleider te doen. Het maakt niet uit met hoeveel je bent. Je kunt de workshop alleen volgen, met je vrienden of met je familie.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wanneer je de workshop bestelt op de website van Soofos, kan je meteen met je gegevens inloggen en beginnen. De workshop is opgebouwd met een tiental uitlegfilmpjes en opdrachten. Je kunt deze stap voor stap kijken en uitvoeren.

Je hebt niets nodig behalve een telefoon of een camera.

Bestel de workshop nu

Je hoeft niets online te zetten. Wel is het leuk om na afloop de filmpjes naar ons op te sturen. Je krijgt dan persoonlijke tips over wat je nóg beter kunt doen. (En je maakt kans om een ringlamp met statief te winnen!).

Wat houdt de workshop in?
De workshop bestaat uit een gemakkelijke website met een tiental korte filmpjes met uitleg op volgorde.
Tips over het filmen
Leuke/originele opdrachten
Een grappige YouTube quiz
Challenges
Montage
Uitleg wat je liever niet online doet
Persoonlijke tips na het insturen van de filmpjes
En je hebt de leukste herinnering: namelijk supergrappige filmpjes!
En nog meer ..

Bestel de workshop nu hier

Kijk hier voor meer informatie over de online workshop vloggen