Workshop TikTok voor kinderenVlogfeest

Vlogfeest geeft workshops social media op scholen, bij gemeentes, bibliotheken en op evenementen. Wij werken met jonge influencers. Zij weten alles van het maken van een grappige TikTok, video of het opbouwen van een instagram account.

Waarom workshops TikTok en YouTube?

Kinderen zijn tegenwoordig al op jonge leeftijd bezig met social media. Vooral TikTok richt zich op een hele jonge doelgroep.  Om gezond en een gelukkig leven te leiden is het belangrijk om hier goed mee om te kunnen gaan. Dit moeten kinderen leren. Stap voor stap, net als fietsen eigenlijk.

Is het leuk?

Heel leuk! het plezier van het maken, staat bij ons centraal. Kinderen en jongeren zijn superenthousiast om bij te leren en staan daardoor ook open voor gesprek. 'Wat doe je liever niet online?, Wat is het verschil tussen een grappige comment en een haatreactie? Waarom is het zo moeilijk om je telefoon weg te leggen?'

Influencers?

We werken samen met een team van  influencers, dat zijn mensen met heel veel volgers op TikTok, YouTube of Instagram. Zij werken als peer educators, ze weten alles over het maken van een grappige filmpjes en kennen de laatste trends. Dit zijn echt superleuke betrokken mensen die snappen waarom social media zo belangrijk zijn in het leven kinderen. Zij kunnen als geen ander met de kinderen in gesprek, ook over de minder leuke ervaringen.

We werken vanuit verschillende standplaatsen in het hele land, zoals Den Haag, Rotterdam, Weert en Breda.

Meet the Team

20171126_141616

Klaar

Captain of  Vlogfeest industry

 Begeleid als gecertificeerd mediacoach kinderen, ouders en docenten op het gebied van mediawijsheid.

Rosalyn Paulusma

SpicyNoodle_

Workshopleider

Student cross mediale communicatie en content creator op TikTok en Instagram onder de naam “Spicynoodle__”,  (meer dan 235.000 volgers)

Ibrahim Doslu

IBRAHIM DOSLU

Workshopleider 

Journalist NOS Stories en Content Creator op 🎵 TikTok Contentfabriek1 (262.000 Volgers.

vacature social media

Vacature

Influencer/gamer

We zijn op zoek naar iemand die ons komt helpen tijdens de workshop. Ben je vlogger of fanatiek met TikTok of gamen? Meer info.

YouTube workshop

Onze Aanpak

Wij maken alle workshops op maat. We kijken naar het thema van het festival/bijeenkomst of laten ons inspireren door de favoriete vloggers van de kinderen.

Wij geloven in een positieve begeleiding van kinderen in hun online leven. Plezier staat centraal! Op deze manier is het ook makkelijker om in gesprek te gaan over de minder leuke kanten van social media.

 

De volgende stap...

Neem contact op als je vragen hebt of even wilt brainstormen over de mogelijkheden van een Vlogfeest.

[email protected]

06-24556951