Privé Workshop TikTok van SpicyNoodle

SpicyNoodle??? Met meer dan 217.000 volgers op TikTok is zij een echte beroemdheid voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar.

Workshop TikTok voor kinderen

SpicyNoodle geeft privé workshops TikTok in Den Haag voor kinderen. Leuk om bijvoorbeeld te volgen met een groepje vriendinnen. Is jouw dochter (of zoon) helemaal gek van TikTok maar kan ze nog wel wat leren? Of vind je het belangrijk om met haar in gesprek te gaan over de minder leuke kanten van social media? Tijdens de workshop gaan we oefenen met het maken van leuke filmpjes, maar we bespreken ook wat je liever niet online doet. Superleuk én leerzaam (ook voor ouders)!

Dus verzamel een groepje vrienden en geef je op!

De workshop vindt plaats in Den Haag (centrum) in het weekend en kost 150 euro en duurt 2 uur. Je kunt je opgeven met een groepje van maximaal 6 kinderen. Neem contact op voor een afspraak en met vragen

Rosalyn Pulusma

Rosalyn  (SpicyNoodle) is content creator en influencer op TikTok en is student cross mediale communicatie. Daarnaast geeft zij workshops social media aan kinderen. Zoals zij zelf zegt: 'Ik heb alles al meegemaakt op TikTok, alle leuke én minder leuke dingen.'

Om een account op TikTok te openen moet je officieel 13 jaar zijn, maar kinderen hebben -al dan niet via vriendjes en vriendinnetjes – op veel jongere leeftijd te maken met de app. Wij vinden het belangrijk om kinderen (en ouders) hierin goed te begeleiden. Het is tijdens de workshop niet nodig om filmpjes online te plaatsen.