Workshopleider TikTok gezocht
Ben je student of net afgestudeerd (media & communicatie, docent toneel/dans/film) en op zoek naar een leuke (bij)baan? Wij zijn op zoek naar workshopsleiders TikTok.

Over het Vlogfeest
Met het Vlogfeest geven we workshops vloggen & TikTok aan kinderen. Wij werken op scholen, bibliotheken, bij zorginstellingen, evenementen en op kinderfeestjes in het hele land. Daarnaast zijn we bezig met een online aanbod van de workshops.

Het plezier van ‘het maken’ staat bij ons centraal. We geven tips over filmen, het schrijven van een script en het belang van samenwerken. Belangrijke thema’s binnen onze workshops zijn media en welzijn. We bespreken de voor- en nadelen van sociale media en we gaan in gesprek over onderwerpen als: ‘Hoe blijf je jezelf?’, ‘Wat is schoonheid?’, ‘Hoe gedraag je je online?’ en ‘Hoe ga je om met kritiek?’.

Profiel workshopleiders
Wij zijn op zoek naar mensen die workshops TikTok en mediawijsheid aan kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar kunnen geven.

Belangrijk is dat je:
• Zelf lol hebt in het maken van TikToks (dans/sketches etc.) en eventueel vlogs
• Handig bent in het gebruik van social media.
• Goed kunt omgaan met groepen kinderen (8 t/m 14 jaar).
• Geïnteresseerd bent in thema’s rondom media en welzijn
• Affiniteit hebt met de doelgroep

Wat bieden wij?
We zijn gevestigd in Den Haag maar zoeken workshopsleiders in het hele land. Er is veel ruimte voor eigen initiatief bij invulling van de workshops en het creëren van (online) programma’s. Ook is er veel ruimte om mee te denken met het bepalen van de strategie en communicatie. Het aantal uren is wisselend en hangt mede af van jouw eigen invulling (freelance).

Er zijn ook mogelijkheden van stageplekken op het gebied van media, communicatie en onderwijs.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een motivatie en cv (met link naar je social media-kanalen) naar Klaar Mous, [email protected] 06-2455695.

Liefst zo snel mogelijk maar graag vóór 1 maart.