Workshops Vloggen voor kinderen

Wil je meer leren over vloggen? Vraag je al heel lang om je eigen YouTube-kanaal? De workshop vloggen is een goede start om je hierin te begeleiden.

De workshop is op donderdag 22 oktober in de herfstvakantie. 

Tijdens de workshop vloggen leer je:

  • De techniek van het filmen
  • Wat maakt een vlog een succes en wat doe je liever niet?
  • Over je presentatie
  • Montage
  • We gaan natuurlijk vooral filmpjes maken!

We gaan in op wat jij allemaal al kan en weet. Ben je handig met knutselen, voetballen of speel je een muziekinstrument? Daar kunnen we hele leuke filmpjes over maken. Zo leer je om unieke films te maken die helemaal passen bij wie jij bent.

NB: we gaan helaas niet gamen.. Dat is voor een andere keer.

Je gaat veel leren, maar we gaan natuurlijk vooral plezier maken. Aan de hand leuke spelletjes en opdrachten leren we spelenderwijs vloggen. Met mooie filmpjes als aandenken! (We zetten uiteraard niets zonder toestemming online.)

De workshop is in Den Haag (Scheveningen).

 

Meer informatie

Een workshop kost 35,50 euro per kind. De workshops zijn voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Neem een mobieltje of een camera mee als je er een hebt, zo niet dan leen je er een van ons. We werken in een klein groepje van maximaal 5 kinderen.

Dus geef je zo snel mogelijk op!

De workshop is:

  • In Den Haag (Haagsestraat 38D),  donderdag 22 oktober van 10.00 tot 12.30 uur.

 

Geef je nu op per mail info@vlogfeest.nl. Ook voor vragen natuurlijk!

(Wil je nog niet opgeven maar wel op de hoogte blijven? Stuur ook een mail naar info@vlogfeest.nl.)


Workshop Vloggen thuis

Het is ook mogelijk een workshop bij jou thuis te organiseren. Verzamel een aantal vriendjes en vriendinnetje en we komen naar je toe!


Privé-begeleiding YouTube-kanaal

Twijfelt je vader of moeder of je een eigen YouTube kanaal mag? Ik kan je begeleiden bij het maken van je eerste filmpjes (presentatie, script, montage, YouTube-kanaal). Zodat ze goed genoeg zijn om je ouders te overtuigen! Neem contact op: info@vlogfeest.nl